Lokacija

HOTEL PANORAMA - Zagreb


Panorama Zagreb Hotel vam nudi devet višenamjenskih dvorana i salona različitih veličina na ukupno više od 1100 m² konferencijskog prostora. Mogućnost pregrađivanja dvorana omogućuje dobivanje devet konferencijskih dvorana, od 16-400m², što čini hotel idealnim mjestom za organizaciju konferencija, poslovnih sastanaka, prezentacija, seminara, vjenčanja, promocija, koktela, kao i ostalih događaja koje mogu ugostiti do 800 gostiju.

Sve dvorane i saloni, smješteni su na polukatu hotela koje sa velikim predvorjem i garderobom čine jedinstvenu cjelinu dok se velika dvorana sa natkrivenom ljetnom terasom i restoranom Šestine nalazi u prizemlju hotela. Sve dvorane na polukatu hotela imaju pristup stubištem i dizalom. Dnevno svjetlo, brzi i bežični pristup internetu, klimatizacija kao i ostala standardna tehnička oprema zadovoljit će i najzahtjevnije goste.

Veliko predvorje omogućuje organizaciju Vaše omiljene stanke za kavu, osvježenja, koktela dobrodošlice, izložbenog prostora i drugih prigoda.

 Trg Krešimira Ćosića 9